Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με Μ. Μουρούτσο

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητά στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ). Μεταξύ άλλων, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την κατάσταση που επικρατεί στα αθλητικά σωματεία, τα οποία παραμένουν ανενεργά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου στα social media:   

«Συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον ενημέρωσα για την υποψηφιότητά μου ως Προέδρου στις επερχόμενες εκλογές..././/

της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο. 
Στην συζήτηση που είχαμε, αναφέρθηκα στις συνθήκες αισιοδοξίας και ανανέωσης  που έφεραν τα νομοσχέδιά του, στην συνολική αθλητική μεταρρύθμιση που προωθεί, η οποία δημιουργεί επιτέλους ένα περιβάλλον που το περιμέναμε πολλά χρόνια οι αθλητές. 
Συζητήσαμε για την κατάσταση που επικρατεί όλους αυτούς τους μήνες με τα κλειστά αθλητικά σωματεία λόγω της πανδημίας, τα προβλήματα που έχουν προκύψει και με ποιους τρόπους θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την επανεκκίνηση του Taekwondo.
Του είπα ότι νιώθω το καθήκον να συστρατευτώ, να συμπορευτώ και να ενώσω τις δυνάμεις μου με ολόκληρη την οικογένεια του Taekwondo.
Ο κ. Αυγενάκης μου ανέλυσε τη φιλοσοφία του "πρώτα οι αθλητές", τόνισε πόσο ικανοποιημένος είναι που δημιουργήθηκαν οι δυνατότητες και  βλέπει την ανταπόκριση και τη διάθεση όλων εμάς, να υπηρετήσουμε πλέον από διοικητικά πόστα αυτό που τόσο αγαπάμε και μου ευχήθηκε "δύναμη" και "καλή επιτυχία"».