Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και με κατανόηση. Τετάρτη σήμερα κι ενώ περιμένουμε τα Χριστούγεννα,  φρόντισε η ΕΠΟ να έχουμε αγώνες Γ' Εθνικής και να τρέχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ στις Πάργας της ανηφοριές για να μπορέσει να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς που τους έχει ανάγκη, για να πάρουν και το πριμ προπονητής και ποδοσφαιριστές, αφού ...το έταξε ο γραμματέας κ. Λάμπρου Σπύρος. 

- Το πόσο θα είναι το πριμ θα το δούμε, αφού όπως έλεγε και ο Γιωργάκης Παπανδρέου, λεφτά υπάρχουν. Υπάρχει πάντως και η άλλη περίπτωση που λέει κι ο λαός. "Το τάξιμο δεν χαλάει σπίτι"!!!!  Πάντως δικές μας πληροφορίες λένε πως πριν τον αγώνα θα συναντηθεί με την αποστολή ο κ. Λάμπρου και θ' ανακοινώσει το ύψος του πριμ σε περίπτωση νίκης.

- Η ΕΠΣΕ η οποία ακολουθεί τα βήματα της ΕΠΟ, έβαλε κι αυτή εμβόλιμη αγωνιστική για σήμερα και στέλνει Χριστουγεννιάτικα και μέρα Τετάρτη τις ομάδες στα γήπεδα και για παράδειγμα την ΑΙΔΗΨΌ στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Η ΑΙΔΗΨΌΣ θα πάει έστω και με απουσίες γιατί είναι και λίγο αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει 14 βαθμούς.

- Έχουμε και αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα ΑΡΤΑΚΗ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αφού θα ξεκινήσει στις 17:30 και όχι στις 15:00. Τους λόγους τους ξέρει η ΕΠΣΕ και οι δύο ομάδες και προφανώς έχουν να κάνουν με την προσέλευση των ποδοσφαιριστών αφού οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι.

- Η ΕΠΣΕ πάντως η οποία βάζει τους κανόνες, πάντα αφήνει παραθυράκια για τους φίλους ή για τους συγχωριανούς. Έτσι για μια ακόμη φορά καταπατά τον δικό της κανόνα και έδωσε το οκ σε Ενωσιακό προπονητή να είναι και προπονητής σε ομάδα Α' κατηγορίας. Κύριε Ρέτσα είναι ψέμα αυτό; Εμείς μέρες που είναι δεν θέλουμε αντιπαράθεση, αλλά δείτε το αυτό ως μελομακάρονο!!!!!! Καλά Χριστούγεννα.

- Αλήθεια γιατί δεν δέχθηκαν κάποιοι άλλοι προπονητές να πάνε στον πάγκο του ΝΗΛΕΑ; Λένε πως αφού δεν στέριωσε ο Μίλτος Καρατζάς ο οποίος ανέβασε κατηγορία την ομάδα και δεν στέριωσε και ο Γιώργος Ποδαράς ο οποίος το είχε πάρει και πατριωτικά, γιατί να δοκιμάσει την τύχη του κάποιος άλλος;

- Αύριο Πέμπτη στις 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων με θέμα τον προϋπολογισμό του 2023. Πάντως θα συνεδριάσουν και σήμερα στις 14:00 με διάφορα άλλα θέματα. Θα κάνουν δηλαδή προθέρμανση σήμερα και την Πέμπτη με αγάπη θα φάνε μελομακάρονα και κουραμπιέδες και θα μετρήσουν κουκιά, αφού η αντιπολίτευση είναι δεδομένο πως θα πει ΌΧΙ στον προϋπολογισμό.