Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τάραξε πάλι τον κύριο Τσίπρα, αφού είπε πως τον Μάιο θα διεξαχθούν οι Εθνικές Εκλογές. Είχε μια ελπίδα ο Αλέξης να πάνε λίγο αργότερα για να μην του έρθει η ήττα τον Μάιο μήνα, αλλά την έχασε και αυτή. Αλέξη τον Μάιο οι εκλογές και φρόντισε να πιάσεις....το μαγιοξυλο πριν πιάσεις τό ποτήρι για να πιείς την πίκρα της ήττας σου.

- Αλέξη το άλλο δεν σου το είπανε ακόμη. Μετά τις ήττες σου στις εκλογές, θα τεθεί θέμα αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος και ο Πολλάκης. Αν δεν εκλεγεί αρχηγός θα ιδρύσει νέο κόμμα. Σου την έχει φυλαγμένη Αλέξη. Πάντως εσένα δεν σε θέλει στο κόμμα του, γιατί στην υποθεσή του έγινες κοτούλα.

- Είχαμε χθες αγώνες ποδοσφαίρου για την Α' κατηγορία και δεν είχαμε εκπλήξεις. Δεν είναι έκπληξη το διπλό της Δροσιάς με τον Νηλέα, ούτε το διπλό της Αιδηψού στα Ψαχνά. Πάντως μεγάλη νίκη για τα Αλάτσατα επί του Μαντουδίου και τσίμπησε βαθμό το Αυλωνάρι στο Σταυρό.

- Θα γράφουμε αυτά που γουστάρουμε Γιωργάκη από το Μπούρτζι και να ξέρεις πως οι κουμουνιστές στο Ληλάντιο ξέρουν καλά τον ρόλο σου και γι' αυτό δεν δίνουν σημασία σε όσα λες. Αυτό το ξέρεις Γιωργάκη και γι' αυτό αν επιχειρήσεις να κλέψεις κάτι από τους δικούς τους αγώνες, θα έχεις θέμα.

- Τελικά θα φροντίσει κάποιος να μας θυμίσει τι έλεγε προεκλογικά το 2019 όταν ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης ο κύριος Αναγνωστάκης; Θυμάται κανείς ότι έβγαινε με δηλώσεις του και δήλωνε πως δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ και πως απλά είχε την στήριξή του; Τώρα που δηλώνει φανατικός Συριζαιος δεν θα του παρέχουν στήριξη;;;;;