Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ....ακούει κανείς;;;;

 - Τι σημασία έχει να συζητάμε για το σκορ του κάθε αγώνα και το πως έφτασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να "καταπίνει" εύκολα 7 και 8 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής;
Θέλετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είναι η ομάδα όχι μόνο της Χαλκίδας, αλλά της Εύβοιας;
Θέλετε η ομάδα να αγκαλιάσει τους ποδοσφαιριστές της Εύβοιας και αυτοί με την σειρά τους, να τιμήσουν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Αν το θέλετε κυρία Φραντζεσκάκη μην αφήνετε τον χρόνο να χαθεί. Εδώ και τώρα, ξεκινήστε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του αύριο,.... χωρίς πειράματα και επιλογές που δεν οδηγούν πουθενά.
Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι έχουν γνώσεις, έχουν εμπειρία και αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η πρόεδρος έκανε κι αυτή τα δικά της λάθη, αλλά έκαναν και οι προηγούμενοι και θα κάνουν και οι επόμενοι.
Για να γίνει αξιόπιστος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να μην εισπράττει κανένα όχι από κανέναν. Δεν είναι δυνατόν να κάνει πρόταση σε έναν ποδοσφαιριστή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή σε έναν προπονητή και να του λένε ΟΧΙ. Κάτι συμβαίνει. Χάθηκε για πολλοστή φορά η αξιοπιστία. Χάθηκε το κύρος της ομάδας.
Κυρία Φραντζεσκάκη, ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
Η ομάδα να συνεχίσει όπως μπορεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά από σήμερα θα πρέπει να μπει σε λειτουργία ο μηχανισμός οργάνωσης του Σωματείου, με στόχο να έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα.
Αυτά δεν θα γίνουν αυτόματα, ούτε με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν τις γνώσεις που πρέπει να έχουν, δεν έχουν την εμπειρία και φυσικά δεν θα είναι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν τα πάντα, αλλά να μην βοηθούν οικονομικά και να μην αναλαμβάνουν και καμία ευθύνη.
Αν συμφωνείτε, ελάτε να συζητήσουμε για όλα, χωρίς εμείς να διεκδικούμε την οποιαδήποτε θέση. Αν πάλι δεν συμφωνείτε, σας ευχόμαστε τα καλύτερα.