Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Αλεξίου: «Ευκαιρία
να αξιολογήσουμε το υλικό»

Την πρόθεσή του να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων στους δύο φιλικούς αγώνες με την Εσθονία (10 και 12/3/2009, 16:00, Δημ. Γυμν. Χαλκίδας) εξέφρασε με δηλώσεις του στο epo.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξης Αλεξίου.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αλεξίου: «Στα δύο φιλικά με την Εσθονία θα δώσω την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή. Θέλω να δω τις δυνατότητες κυρίως των νέων παιδιών σε δύσκολους αγώνες. Μας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσουμε το υλικό και στη συνέχεια να καταλήξουμε στην ομάδα που θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία τον Μάιο για τους αγώνες της ενδιάμεσης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για δύο σημαντικούς αγώνες για εμάς. Φυσικά, μας ενδιαφέρουν οι καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, γιατί αυτά ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας».
Εξάλλου, αλλαγές
υπήρξαν στο ρόστερ της Εθνικής Νέων. Οι Λάμπρου, Γκέντζογλου δεν θα συμμετάσχουν στην αποστολή, ενώ ο κ. Αλεξίου κάλεσε για τους δύο αγώνες τον Στέφανο Γουναρίδη.
Στην αποστολή συμμετέχουν
οι Θεόδωρος Μοσχονάς (ΑΕΚ), Γεώργιος Παληγιώργος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Αριστοτέλης Καρασαλίδης (ΠΑΟΚ), Γεώργιος Κάτσικας (Ολυμπιακός Βόλου), Αναστάσιος Αυλωνίτης (Ηλυσιακός), Ματθαίος Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Ιωάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος Αθηνών), Νικόλαος Αστάρης (ΠΑΟΚ), Αθανάσιος Καραγκούνης (Φωκικός), Ιωάννης Λουκίνας (Αγία Παρασκευή), Παντελής Αλεξανδρίδης (ΠΑΟΚ), Αριστείδης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Βασίλειος Λαμπρόπουλος (Απόλλων Καλαμαριάς), Αλέξανδρος Βελέτης (Ηλυσιακός), Γεώργιος Νικλητσιώτης (Ολυμπιακός), Στυλιανός Βασιλείου (Λεβαδειακός), Νικόλαος Καλτσάς (Βέροια), Απόστολος Γιάννου (Απόλλων Καλαμαριάς), Κωνσταντίνος Μανωλάς (Θρασύβουλος), Στέφανος Γουναρίδης (Απόλλων Καλαμαριάς).