Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώνεται η καταμέτρηση
Ο Ν.Χουντής αναδεικνύεται
στην πρώτη θέση
του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε ο Νίκος Χουντής, όπως προκύπτει από την καταμέτρηση των ψήφων, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες. Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποδέχθηκε την νίκη του Ν.Χουντή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής τα ξημερώματα της Τρίτης, η σειρά κατάταξης των υποψηφίων είναι:
Νίκος Χουντής 49,06%
Δημήτρης Παπαδημούλης 42,89%
Τρίτος έρχεται ο Πάνος Τριγάζης.
Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει: «Τα μέλη του ΣΥΝ μίλησαν. Κατέγραψαν δύο ισοδύναμες υποψηφιότητες. Στέλνουν ένα σαφές και ελπιδοφόρο μήνυμα. Η ηγεσία του κόμματος καλείται, ενόψει και των ευρωεκλογών να αντιστοιχηθεί με το μήνυμα των μελών μας, με θετικές πρωτοβουλίες και αλλαγές.
Εύχομαι από καρδιάς στον σ. Νίκο Χουντή καλή δύναμη. Αναλαμβάνει πλέον ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, πολύ μεγάλο βάρος στη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη του κομματικού μας στόχου, την εκλογή τεσσάρων ευρωβουλευτών.
Προσωπικά είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω, όπως πάντα, να συμβάλλω στον κοινό μας αγώνα, στο μέτρο φυσικά που μου αναλογεί».
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δίνει ο ΣΥΝ, η συμμετοχή στο δημοψήφισμα που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ήταν αυξημένη.