Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝ

Τελικά αποτελέσματα
των Εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΝ
για τη διαμόρφωση της πρότασης του ΣΥΝ
για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ 2009

Έληξαν οι εσωκομματικές εκλογές που είχε αποφασίσει η Π.Γ. του ΣΥΝ, βάσει του καταστατικού, για τη σειρά εκλογής των 3 στελεχών του ΣΥΝ που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2009.
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΝ ανακοινώνει ομόφωνα τα τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του Συνασπισμού για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ 2009.
Το εκλογικό σύστημα ήταν το ίδιο με τις προηγούμενες φορές. Τα ψηφοδέλτια καταρτίστηκαν με αλφαβητική σειρά και κάθε μέλος, ψηφίζοντας, κατέγραψε την προτίμησή του βάζοντας αριθμητικά (1η, 2η, 3η) τη σειρά προτίμησής του για τους 3 υποψήφιους που επέλεξε.
Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:
O/H υποψήφιος/α που συγκέντρωσε τις περισσότερες πρώτες (1η) προτιμήσεις έλαβε την πρώτη θέση.
Ο/Η υποψήφιος/α που συγκέντρωσε τις περισσότερες αθροιστικά πρώτες και δεύτερες προτιμήσεις (1η, 2η ) έλαβε τη δεύτερη θέση.
Ο/Η υποψήφιος/α που συγκέντρωσε τις περισσότερες αθροιστικά πρώτες, δεύτερες και τρίτες προτιμήσεις (1η, 2η, 3η), έλαβε την τρίτη θέση.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή καλεί όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΝ, μετά το τέλος των δημοκρατικών διαδικασιών, να προετοιμαστούν για τη δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών.