Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Περικοπές τώρα

Καταργείστε
παρατρεχάμενους και Δ.Σ.
Κύριε Καραμανλή, το κακό έχει παραγίνει. Το βρήκατε έτσι το σύστημα και το συνεχίζετε. «Πατήστε το φρένο, ξεφορτώστε τους παρατρεχάμενους» και προχωρήστε.
Κύριε Πρωθυπουργέ, είναι χιλιάδες οι βολεμένοι. Είναι χιλιάδες αυτοί που ακολουθούν τους Υπουργούς, τους Υφυπουργούς, τους Γενικούς Γραμματείς και τους διοικούντες τους διάφορους φορείς.
Κύριε Καραμανλή, «ξεφορτώστε τους». Αυτό είναι σύστημα ΠΑΣΟΚ.
Όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές, Νομάρχες, Δήμαρχοι κλπ., οι οποίοι απέτυχαν να εκλεγούν, συμμετέχουν και κάπου, φυσικά με καλό μισθό.
«ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ».
Είναι πολλά τα λεφτά. Είναι χιλιάδες αυτοί οι άνθρωποι. Ας πάνε στις δουλειές τους. Στις θέσεις τους να χρησιμοποιηθούν υπάλληλοι. Αυτούς, έτσι κι αλλιώς, τους πληρώνει ο λαός.
Κύριε Πρωθυπουργέ, βάλτε ένα τέλος σε αυτή την ασυδοσία.
Δεν προσφέρουν τίποτα αυτοί οι άνθρωποι. Μόνο κακό προκαλούν. Είναι αυτοί που είχαν υποσχεθεί δουλειά σε ανέργους και εννοούσαν πως πρώτα θα βολευτούν οι ίδιοι και μετά βλέπουμε.
Κύριε Καραμανλή, ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ και ο λαός θα το εκτιμήσει αυτό.
Δεν έχω στοιχεία, αλλά ένας άνθρωπος, που ξέρει από μέσα τα πράγματα, μου είπε πως το ελάχιστο που μπορεί να γλιτώσει το κράτος είναι περίπου 150.000.000 ευρώ, το μήνα παρακαλώ!!!
Κύριε Πρωθυπουργέ, ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Αν τα χρήματα του ενός μηνός
, που πηγαίνουν στις τσέπες αυτών των παρατρεχάμενων, τα δίνατε στην Εύβοια, θα είχαν γίνει πολλά έργα.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάθε μήνα δίνατε τόσα χρήματα σε κάποιον Νομό.
Κύριε Καραμανλή, ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.