Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ

7Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ

Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή οι οδηγοί περίπου 100 αυτοκινήτων. Το ράλι διοργανώνουν και φέτος η λέσχη αυτοκινήτων Start Line και ο Δήμος Κύμης. Οι δοκιμαστικοί αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 16 του μηνός στις 11 το πρωί και οι αγώνες θα αρχίσουν την επόμενη ημέρα Κυριακή στις 10 το πρωί. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 3 μετά το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Κύμης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν και φέτος
στον μαγευτικό ανηφορικό δρόμο με τις 52 στροφές, από την Παραλία έως τις παρυφές της πόλης της Κύμης, σε μια διαδρομή που εναλλάσσεται το γαλάζιο του Αιγαίου με το καταπράσινο της φύσης.

Ο Δήμος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έχει ασφαλτοστρώσει φέτος ένα νέο μεγάλο μέρος του δρόμου με αντιολισθηρό τάπητα. Επίσης έχει καθαρίσει από τα χόρτα και έχει διαμορφώσει τους χώρους υποδοχής των θεατών.

Παράλληλα θα διαθέσει τα πούλμαν του Δήμου για την μεταφορά των θεατών στους χώρους παρακολούθησης του αγώνα. Ακόμη τις ημέρες αυτές θα τεθούν σε ετοιμότητα ο Δήμος, η αστυνομία, η πυροσβεστική και το νοσοκομείο της Κύμης, ενώ εθελοντές θα αναλάβουν δράση, διευκολύνοντας θεατές, οδηγούς και φιλοξενούμενους.
Ο Δήμος Κύμης προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την Κύμη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα, να χαρούν τις φυσικές ομορφιές του τόπου και να απολαύσουν την φιλοξενία των κατοίκων.
Ο Δήμος Κύμης προσκαλεί όλους
Στην 7η Ανάβαση Κύμης