Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

«Μάς πείραξε η ζέστη»...

Νίκη στον «τελικό»
περιμένει ο Μπάγεβιτς,
καλύτερη χαρακτήρισε
την ΑΕΛ ο Ουζουνίδης
Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ παραμένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ, μολονότι η «Ένωση» έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς.
«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από την δική μας πλευρά. Και οι δυο ομάδες είχαν από έναν ημίχρονο. Η ζέστη μάς πείραξε και εμάς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι, το οποίο για εμάς είναι τελικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει, είναι καλό για εμάς που μπορούμε να παίξουμε έναν 'τελικό' την επόμενη εβδομάδα».Ο Σερβοέλληνας τεχνικός πάντως δεν θέλησε να μιλήσει για την διαιτησία:
«Δεν θέλω να πω κάτι για την διαιτησία. Δεν μιλάω για την διαιτησία. Η Λάρισα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει».
Ουζουνίδης:
«Ήμασταν καλύτεροι»
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από την άλλη, τόνισε πως η Λάρισα άξιζε τη νίκη και ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ.
«Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, αλλά η ΑΕΛ ήταν πιο επικίνδυνη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε το ματς. » Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θεωρώ πως ο ένας βαθμός που έχουμε στα πλέι οφ μάς αδικεί πολύ. Όλα κρίνονται βάσει του αποτελέσματος, αλλά σε όλα τα ματς, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια. Και για κάποια παιδιά που ήταν το τελευταίο τους ματς, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία. » Εμείς πλέον έχουν δώσει βάρος στον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Και εκεί θα δώσουμε το βάρος τις επόμενες ημέρες. Η ΑΕΚ είχε κίνητρο να κερδίσει, αλλά εμείς θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη την χρονιά».
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, περί ίδιας ομάδας με την περυσινή, ήταν απόλυτος:
«Έχετε δει εσείς καμία ομάδα να είναι ίδια με την άλλη πέρυσι και εφέτος. Υπάρχουν διαφορετικοί παίκτες. Διαφορετικό σύστημα. Τι ίδια ομάδα; Και καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι ίδια με την περυσινή.» Θα αλλάξει πολύ το ρόστερ και του χρόνου. Αυτό δεν απαραίτητα καλό. Αλλά κάποια παιδιά θα φύγουν. Και αναγκαστικά θα πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι. Οι πολλές αλλαγές δεν ξέρουμε κατά πόσο θα βοηθήσουν άμεσα. Αλλά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε καλούς παίκτες και να φτιάξουμε καλή ομάδα».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr