Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Η ΜΟΣΧΑ… ΣΟΚάρεται !!!

Ο ΣΟΚ FM 104,8 δίνει και φέτος
δυναμικό παρών στον 54ο διαγωνισμό
τραγουδιού της Eurovision !


H Μόσχα φιλοξενεί τις συμμετοχές από 42 χώρες που θα διεκδικήσουν τις ψήφους εκατομμυρίων τηλεθεατών απ’ όλη την Ευρώπη !
Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 και την Πέμπτη 14 και ο τελικός το Σάββατο 16 Μαϊου.
Ο Σάκης Ρουβάς θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το “This is our night” και συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού…
Στο πλευρό του Σάκη βρίσκεται και ο ΣΟΚ FM 104,8 !!!
Από τη Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Μαϊου η Μόσχα
… ΣΟΚάρεται και οι απεσταλμένοι του ΣΟΚ FM 104,8 Γιώργος Καρτελιάς και Γιάννης Αντωνίου μέσα από την Olympiyski Indoor Arena , το χώρο όπου θα διεξαχθούν οι 2 βραδιές των ημιτελικών και ο μεγάλος τελικός , θα μας μεταφέρουν το κλίμα και τον παλμό της Eurovision !
Κάθε μέρα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι , τρεις ώρες ζωντανά από την Ρωσική πρωτεύουσα μαθαίνετε από «πρώτο χέρι» τα πάντα από το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο του φετεινού διαγωνισμού…
Και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας με τηλεφωνικές ανταποκρίσεις μέσα από τις υπόλοιπες εκπομπές του ΣΟΚ FM 104,8 ο Γιώργος και ο Γιάννης θα μας αποδείξουν πως… τα ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας που παρακολούθησαν τις τελευταίες εβδομάδες δεν πήγαν χαμένα !!!
Και για όσους θέλουν περισσότερα… μέσα από το Eurovision MicroSite στο
www.sokfm.gr έχετε τη δυνατότητα να ακούτε αλλά και να βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν στη Μόσχα και στο studio του ΣΟΚ FM 104,8 στη Ρωσική πρωτεύουσα σε ένα μαγικό ταξίδι στο σήμερα αλλά και στο νοσταλγικό παρελθόν του διαγωνισμού !!!
Ο ΣΟΚ FM 104,8 , με την υποστήριξη των super-markets ΓΑΛΗΝΟΣ ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ είναι το μόνο περιφερειακό ραδιόφωνο της χώρας που για ακόμη μία χρονιά πρωτοπορεί και στέλνει τους δικούς του απεσταλμένους εκπέμποντας ζωντανά από τον τόπο που χτυπάει η καρδιά της Eurovision !
Φέτος είναι η σειρά της Μόσχας , ευχόμαστε - αν και θα μας λείψει το ταξίδι -, του χρόνου να είναι η Αθήνα !
Καλή επιτυχία Sakis !!!
ΣΟΚ FM 104,8
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ !!!