Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Εθνική Νέων

Στόχος η νίκη
στον αγώνα με την Πορτογαλία
Με στόχο τη νίκη για να διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του EURO U-19 2009, η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει σήμερα 25/5/2009 και ώρα 20:00 (Ελλάδος) την Πορτογαλία. Δικαίωμα συμμετοχής στον κρίσιμο αγώνα με τους διοργανωτές και πρωτοπόρους του 3ου ομίλου της ενδιάμεσης φάσης δεν έχει ο Ταχτσίδης (συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες). Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής 24/5/2009 ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Σοϊλέδης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρώσος Μαξίμ Λαγιούσκιν.
Δηλώσεις στο epo.gr έκαναν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστας Λάμπρου, Γιώργος Παληγιώργος.
Λάμπρου:
«Χάσαμε ένα ματς, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται. Ολοι μας πιστεύουμε ότι οι ελπίδες για πρόκριση δεν έχουν χαθεί. Ελπίζω ότι η τύχη που μας γύρισε την πλάτη στον αγώνα της πρεμιέρας θα μας βοηθήσει με τους Πορτογάλους. Εχουμε ξεπεράσει το σοκ της ήττας και είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε τους διοργανωτές».
Παληγιώργος:
«Υστερα από την ήττα με τους Τούρκους τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την ομάδα μας. Μας πείραξε ο τρόπος με τον οποίο ηττηθήκαμε, όμως τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Για να διατηρήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης οφείλουμε να νικήσουμε την πολύ καλή ομάδα της Πορτογαλίας. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και ελπίζω να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».