Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΛΑΡΙΣΑ

Κόντρα στις φήμες

Εως το 2011 ατη Λάρισα
ο Στέλιος Βενετίδης
Κάτοικος Λάρισας μέχρι το καλοκαίρι του 2011 θα παραμείνει ο Στέλιος Βενετίδης. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο 32χρονος αριστεροπόδαρος μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για το οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Κώστα Πηλαδάκη.
Eτσι το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, βάζοντας έτσι φρένο σε όλες αυτές τις φημολογίες που αναπτύχθηκαν τον τελευταίο καιρό, και ήθελαν τον Βενετίδη πότε να... ανηφορίζει στον ΠΑΟΚ και πότε να... κατηφορίζει στον Ολυμπιακό!
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο πρωταθλητής Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας, το καλοκαίρι του 2004 και κυπελλούχος Ελλάδος (και) με τους 'βυσσινί', από τον Μάιο του 2007, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Είμαι χαρούμενος που για δύο ακόμη χρόνια θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ΑΕΛ, θα παραμείνω στην οικογένειά της και θα ‘χω την ευκαιρία να μπω στο νέο της γήπεδο φορώντας τη φανέλα της. Πάνω απ’ όλα όμως, εύχομαι να είμαι υγιής, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».
Newsroom ΔΟΛ