Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύριε Γενικέ,
βοήθεια!!!

Δεν ξέρουμε και δεν μας απασχολεί το αν είναι αρμοδιότητα του Γ.Γ. της Περιφέρειας κ. Σκλια αλλά, επειδή γνωρίζουμε τις ευαισθησίες του και το ότι ξέρει να δίνει λύσεις, τον παρακαλούμε να παρέμβει και να δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο βασανίζει και ταλαιπωρεί την ΚΕΔΗΛ του Δήμου Ληλαντίων, τα πάνω από 400 παιδιά και τους ανθρώπους που εργάζονται στη Δημοτική Επιχείρηση και ειδικά στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι.
Κύριε Γενικέ, είναι από τα λίγα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια με τόσα πολλά παιδιά και τόση μεγάλη προσφορά. Κι όμως ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει στην πληρωμή αφού η Επίτροπος δεν το επιτρέπει, προφανώς για τυπικούς λόγους.
Η ουσία, κύριε Γενικέ, είναι μία: εμείς οι γονείς ξέρουμε πως πάνω από 400 παιδιά του Δήμου αντί για οπουδήποτε αλλού, πηγαίνουν στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, μαθαίνουν πολλά και στη συνέχεια τα προσφέρουν σε όλους μας.
Κύριε Γενικέ, σας παρακαλούμε πολύ.
Βρείτε μια λύση. Δεν θέλουμε να υπάρχουν τα προβλήματα αυτά. Δεν είναι υποχρέωσή σας να το κάνετε. Είναι παράκλησή μας αφού κανείς, μα κανείς, δεν ακούει τη φωνή των παιδιών, γονιών και εργαζομένων.