Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Αυτόνομη κάθοδο
στις βουλευτικές εκλογές
αποφάσισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι
Την απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές και διαβούλευση με άλλα κόμματα στη βάση προγραμματικών θέσεων, αναλογα με το αποτέλεσμα, έλαβαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, στη διάρκεια του Συνεδρίου τους.
Οι εργασίες του 6ου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, με την εκλογή 34 μελούς Συμβουλίου και 6μελούς Πανελλαδικής Γραμματείας.
Η Γραμματεία είναι το κεντρικό όργανο των Οικολόγων Πράσινων και μέλη της εκλέχθηκαν οι: Κάτια Λεμπέση, Ιωάννα Κοντούλη, Μιχάλης Πετράκος, Ελεονόρα Ζώτου, Νίκος Χρυσόγελος, Γιάννης Παρασκευάς.
Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος με δική του επιλογή, προκειμένου να αναδειχθούν άλλα στελέχη, καθώς ο ίδιος έχει θεσμικό ρόλο. Η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου έγινε αμέσως μετά τη λήξη του συνεδρίου υπό την προεδρία του κ. Τρεμόπουλου.
Στις αποφάσεις του συνεδρίου γίνεται λόγος για αυτόνομη κάθοδο των Οικολόγων Πράσινων στις βουλευτικές εκλογές, καθώς και ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα είναι έτοιμοι για διαβουλεύσεις με βάση τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων.