Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΕΠΣΕ

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Οι επανεγγραφές ελεύθερων ελλήνων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών σε ερασιτεχνικά σωματεία, γίνονται στο διάστημα από 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 έως 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 και από 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 έως 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 και το σωματείο πρέπει να προσκομίσει στην ‘Ενωση τα εξής δικαιολογητικά:
α) Αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή
με φωτογραφία του, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από το σωματείο του. Σε περίπτωση που ο μεταγραφόμενος ποδοσφαιριστής κατά την ημέρα πρωτοκόλλησης της αίτησης είναι κάτω των δέκα οκτώ (18) ετών, θα προσκομίζεται υποχρεωτικά υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του, νόμιμα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, με την οποία θα συναινεί στην έκδοση δελτίου.

β) Μία (1) φωτογραφία ή το δελτίο ατομικών στοιχείων από το προηγούμενο σωματείο του.γ) Χρηματικό ποσό δέκα πέντε (15) ευρώ σε μετρητά και τα σωματεία της Δ’ Εθνικής σαράντα (40) ευρώ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μπορούν να επανεγγραφούν σε ερασιτεχνικά σωματεία, τις ίδιες ημερομηνίες με των ερασιτεχνών, με την προϋπόθεση ότι δεν ήταν εγγεγραμμένοι σε ερασιτεχνικά σωματεία, μετά της 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009.
Δεν μπορούν να εγγραφούν σε ερασιτεχνικά σωματεία ως ερασιτέχνες, ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές προ της παρόδου τουλάχιστον ενός (1) μηνός από τον τελευταίο αγώνα που αγωνίστηκαν ως επαγγελματίες.
Στην περίπτωση που ένα μήνα πριν τη λήξη ή λύση του συμβολαίου, ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε σε κανέναν αγώνα, ως επαγγελματίας, μπορεί να επαναποκτήσει την ερασιτεχνική ιδιότητα αμέσως.
Στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής καθίσταται ελεύθερος πριν την συμπλήρωση του ενός (1) μηνός από την ημέρα που απέκτησε την ιδιότητα του επαγγελματία, χωρίς να έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας, μπορεί να επαναποκτήσει την ερασιτεχνική ιδιότητα, μετά την παρέλευση ενός (1) μηνός από την ημερομηνία που κατέστη επαγγελματίας.
Οι επανεγγραφές των ελεύθερων επαγγελματιών γίνονται κατά το χρονικό διάστημα από 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 μέχρι 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 και από 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 μέχρι 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010