Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

δημιουργεί ο κ. Παπανδρέου.


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γ.Παπανδρέου δεν πρόκειται να περιοριστεί στις προτάσεις που έχει διατυπώσει περί διαφάνειας και ειδικότερα: την παροχή ευνοϊκής μεταχείρισης σε όσους δίνουν στοιχεία για τη διαφθορά πολιτικών προσώπων, την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που δεν περιλαμβάνονται στο «πόθεν έσχες», την έκτακτη σύγκληση της Βουλής με θέμα τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και την εκ μέρους της κυβέρνησης δικαστική αξίωση προσκόμισης από τη Siemens όλων των στοιχείων που αφορούν την Ελλάδα.
Στο επιτελείο των αφανών συνεργατών του προέδρου του ΠαΣοΚ έχει ήδη ξεκινήσει μια λεπτομερής συζήτηση για ριζικές αλλαγές στον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όλων των κομματικών στελεχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκεται ήδη μια πρόταση για τη δημιουργία κομματικής Υπηρεσίας Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία θα δραστηριοποιηθεί εν όψει εθνικών εκλογών με στόχο τη διασφάλιση των «καθαρών» ψηφοδελτίων.
Εν συνεχεία ο κ. Παπανδρέου εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει ένα περαιτέρω βήμα, με την εφαρμογή μιας ειδικής διάταξης για όλα τα πρόσωπα που θα βρεθούν στη δεξαμενή στελέχωσης της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.

Βάσει προτάσεως που έχει συζητηθεί, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα αξιώσει από όλους όσοι προθυμοποιούνται να συμμετέχουν σε κυβερνητικά σχήματα και μηχανισμούς να υπογράφουν ειδικές δηλώσεις, με τις οποίες θα αποδέχονται τον τακτικό έλεγχο περιουσιακών στοιχείων, τραπεζικών λογαριασμών και οικονομικών δραστηριοτήτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
=======================
Κάποιοι θέλουν να πειστεί η κοινωνία και η βάση του κόμματος ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που απαρτίζεται από κλέφτες.
Δεν την αντέχω άλλο αυτή την Μιζέρια κοιτάω μπροστά.
“Άλλος ήλιος πάει να βγεί…”