Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΕΠΟ

Δηλώσεις Σ.Πιλάβιου για κλήρωση Champions League

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, που παρέστη στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League περιόδου 2009-2010, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και ερωτηθείς από εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ για την κλήρωση του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Δυστυχώς εκπροσωπηθήκαμε μόνο με μία ομάδα στην κλήρωση του Champions League. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Απ΄ ό,τι είδα ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκε είναι βατός. Κι αυτό το λέω γιατί από το γκρουπ δυναμικότητας με όποια ομάδα και να κληρωθείς δεν έχει διαφορά ενώ και από το δεύτερο ο αντίπαλος που του έπεσε, η Αλκμααρ, είναι βατή αντίπαλος συγκριτικά με άλλες. Βέβαια αν του έβγαινε και η Ντεμπρετσένι από το τέταρτο γκρουπ τότε θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ.
Σε ερώτηση για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διασυλλογικών Διοργανώσεων της UEFA, της οποίας είναι αντιπρόεδρος, ο κ. Πιλάβιος απάντησε: «Είχαμε ένα μαραθώνιο σε διάρκεια μίτινγκ σήμερα από το πρωί έως αργά το απόγευμα, λίγο πριν από την έναρξη της κλήρωσης. Υπάρχουν πολλά και σημαντικά νέα που αφορούν το financial fair-play, το οποίο η UEFA θα εφαρμόσει και μάλιστα με επιδότηση για τους συλλόγους. Οι εξελίξεις είναι σημαντικές, θα τις συζητήσω με τους ανθρώπους της Super League μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα και θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις».