Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

1,6 εκατ. ευρώ ετησίως θα παίρνει
Ο Ζίκο «επιθεώρησε» τις εγκαταστάσεις του Ρέντη

Συνάντηση μεταξύ του Ζίκο και του Γιάννη Χρυσικόπουλου, παρουσία και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθεώρησε και τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οριστική απόφαση για το αν ο Ζίκο θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του δεν υπήρξε αλλά το βράδυ θα ξανασυναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να τους αποκαλύψει τις προθέσεις του.

Η συζήτηση που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του αλλά και τεχνικά ζητήματα που αφορούν στους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το επιτελείο του.Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζίκο θα αμοίβεται ετησίως με 1,6 εκ. ευρώ, συν κάποια μπόνους που θα εισπράξει στην περίπτωση που επιτευχθούν οι στόχοι.
Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Ρέντη ώστε να «επιθεωρήσει» από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να μένει ευχαριστημένος με όσα είδε.
Το βράδυ θα ξαναβρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και τότε αναμένεται και ενημερώσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακου για το αν τελικά θα παραμείνει από τώρα στην Ελλάδα και κάνει το ντεμπούτο του στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ή αν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, προτού εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr