Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Εγκαινιάστηκε η 1η AGROTECH από τον γ.γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Παντελή Σκλιά
Δυναμικό "παρών"
του εθνικού εκθεσιακού φορέα
και στην Στερεά Ελλάδα

Δυναμική παρουσία στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας αποκτά από σήμερα ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, πέρα από τη δραστηριότητά του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, χάρη στην έναρξη της λειτουργίας της 1ης Πανελλήνιας Έκθεσης Αγροτικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTECH, στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας, με την οποία περνά στην πράξη η συμφωνία συνεργασίας της HELEXPO με την ΠΕΛ (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας).
Τη σημασία της νέας Έκθεσης και εν γένει της συμφωνίας συνεργασίας των δύο φορέων για την τοπική οικονομία τόνισε από το βήμα των εγκαινίων της 1ης AGROTECH, σήμερα το απόγευμα, ο γ.γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Παντελής Σκλιάς, που κήρυξε την επίσημη έναρξη των εργασιών της Έκθεσης και διαβεβαίωσε για τον σταθερό προσανατολισμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην στήριξη και ανανέωση της ΠΕΛ. Εγκαινιάζοντας την 1η AGROTECH, ο γ.γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Παντελής Σκλιάς, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η συνεργασία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με την HELEXPO Α.Ε. για την πραγματοποίηση της 1ης Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και εφοδίων AGROTECH, σηματοδοτεί τη βούληση των φορέων της πόλης για την υποστήριξη όλων των παραγωγικών ομάδων, αλλά και την μετάβαση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στο νέο τοπίο των σύγχρονων κλαδικών και διεθνών εκθέσεων ..…
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για την υλοποίηση της προσπάθειας αυτής: τον προηγούμενο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιο Σκορδά, τον προηγούμενο Πρόεδρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κ. Γιάννη Περλεπέ, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της ΠΕΛ που σηκώνουν το βάρος της οργανωτικής και διοικητικής ευθύνης, τον πρόεδρο του ΔΣ της HELEXPO ΑΕ κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θεμιστοκλή Καρτσιώτη, με όλους τους συνεργάτες τους για την σταθερή και πολύτιμη υποστήριξή τους, η οποία μας επιτρέπει να προσβλέπουμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στο μέλλον.
Σας καλώ όλους να αγκαλιάσουμε και στηρίξουμε το νέο αυτό «εκθεσιακό θεσμό» διαβεβαιώνοντάς σας για τον σταθερό προσανατολισμό μας στην στήριξη και ανανέωση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, προκειμένου να διατηρήσουμε και επεκτείνουμε όλα τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη που προκύπτουν για την πόλη, την Περιφέρειά και την χώρα μας.
Καλούμε τη HELEXPO να ενισχύσει τη συνεργασία της με την ΠΕΛ, ενδυναμώνοντας με την τεχνογνωσία και την μακρά της εμπειρία τη Διοίκηση και το Προσωπικό της ΠΕΛ, ώστε η κοινή πορεία τους να έχει διάρκεια, ποιότητα και να αποφέρει οφέλη για τη Λαμία, τη Φθιώτιδα και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».