Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

«Στήριξη στην πυρόπληκτη Λιχάδα, από την κυρία Περλεπέ».
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη μετέβη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στη Λιχάδα και στο χωριό Αγ. Γεώργιος, περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά και συζήτησε με τους κατοίκους για την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν.
Στη συνέχεια έλαβε μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λ. Αιδηψού με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Πολυχρόνη Ματάκια, του Πρόεδρο της Κοινότητας Λιχάδας κ. Στάθη Καρανικολού, υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και της Νομαρχίας, στελεχών του Δασαρχείου και άλλων αρμοδίων του νομού.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος και στελέχη του Club Med, η λειτουργία του οποίου αφορά καθοριστικά την οικονομική ζωή του τόπου.
Η βουλευτής, κατά την τοποθέτησή της, όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν, υπογράμμισε ότι το κράτος και τα αρμόδια Υπουργεία θα ανταποκριθούν στις ανάγκες, και με την ολοκλήρωση της σχετικής Μελέτης, θα υπάρξει η απαραίτητη χρηματοδότηση για τα έργα πρώτης προτεραιότητας, όπως τα αντιπλημμυρικά, ώστε ο τόπος να θωρακιστεί από νέες καταστροφές.
Η κυρία Περλεπέ διαβεβαίωσε επίσης ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια, για να ξεπεραστούν όποιες συνέπειες υπέστησαν οι κάτοικοι από την πυρκαγιά και να προστατευθούν αποτελεσματικά το περιβάλλον και η κοινωνικοοικονομική ζωή στην περιοχή.