Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ

Στον δικτυακό τόπο της ΑΕΚ
Διέψευσε υβρεις εναντίον φιλάθλων της ΑΕΚ ο Λεονάρντο


Μέσω του επίσημου δικτυακού τόπου της ΑΕΚ και με αφορμή έναν έντονο διάλογο που είχε με φιλάθλους, ο Λεονάρντο δήλωσε: «Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό, που συνέβη κατά την αποχώρησή μου από το γήπεδο και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα πως ποτέ δεν καταφέρθηκα με προσβλητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον φιλάθλων μας. Τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου, κάτι που έχω αποδείξει στα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπάτε Μπορίσοφ για το Εuropa League.
Το πρωί της Τετάρτης (10.00) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με απευθείας πτήση τσάρτερ για το Μινσκ. Ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, και ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στις 18.30 στην αίθουσα Τύπου του «Ντίναμο Στάντιον», ενώ στις 19.00 θα διεξαχθεί η προπόνηση.

Η συνέντευξη Τύπου του Βίκτορ Γκοντσαρένκο, θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης (11.00) στο «Ντίναμο Στάντιον», ενώ η τελευταία προπόνηση της πρωταθλήτριας Λευκορωσίας έχει προγραμματιστεί για τις 16.30 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (Dudinka training camp). Η απόστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.