Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συμμετοχή της Ν.Α. Ευβοίας στην έκθεση «Μαθητικός Τουρισμός»
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, η έκθεση «Μαθητικός Τουρισμός» από τις 14 ως τις 16 Οκτωβρίου 2009.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευβοίας συμμετείχε στην έκθεση με δικό της περίπτερο αλλά και ως συνδιοργανωτής, από κοινού με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας.
Κύριοι ομιλητές κατά τη διάρκεια των εγκαινίων την 14η Οκτωβρίου, ο Νομάρχης Ημαθίας, Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης και ο Αντινομάρχης Ευβοίας, Δημήτρης Ξυγκόγιαννης.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επισκέφθηκαν το περίπτερο του Νομού μας, σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, πολυάριθμα σχολεία όλων των βαθμίδων, πολλοί επισκέπτες και τουριστικοί πράκτορες.

Η αντιπροσωπεία της Ν.Α. είχε συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού και εκπροσώπους των σχολείων με σκοπό τη φιλοξενία μαθητών και τις σχολικές εκδρομές της περιόδου 2009-2010 σε Εύβοια και Σκύρο.
Η αποστολή της Νομαρχίας απαρτιζόταν, εκτός του κου Ξυγκόγιαννη, από το συνεργάτη του Νομάρχη, Τάκη Οικονόμου και την υπάλληλο της Δ/νσης Τουρισμού, Ελένη Λαγουδάκη.