Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΥΣ Σ. Φ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΥΣ Σ. Φ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΧΑΛΚΙΔΑ

Χαλκίδα 9-10-2009
Προς: την ΕΠΣΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το σωματείο μας αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΛΗΣ» στο οποίο δήλωσε συμμετοχή την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 σε εφαρμογή σχετικής διάταξης της προκήρυξης των πρωταθλημάτων ΑΝΔΡΩΝ που διοργανώνετε.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι γνωστοί σχεδόν σε όλους.
Ένα ιστορικό σωματείο που έχει εκπροσωπήσει την πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ και το νομό της Εύβοιας σε πανελλήνιο επίπεδο, έχει καταντήσει έρμαιο της εκάστοτε δημοτικής αρχής και όχι μόνο, αφού κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να του εξασφαλίσει μόνιμη έδρα (γήπεδο) για τους επίσημους αγώνες και για τις προπονήσεις του.
Έχουν καταβληθεί πολλές προσπάθειες από τους διοικούντες το σωματείο μας για τα παραπάνω, αλλά δυστυχώς άκαρπες οι προσπάθειες και κανένα αποτέλεσμα.
Θέλουμε να στηρίξουμε τα πρωταθλήματα υποδομής, αλλά θα πρέπει να έχουμε και τη δική σας στήριξη και συμμετοχή και ως αρμόδιοι φορείς να δημιουργήσετε τις προυποθέσεις γι` αυτό.
Είναι ντροπή για όλους, ένα σωματείο με ανεξίτηλη ιστορία και δράση, να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.
Παρόλο που γνωρίζουμε τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στο σωματείο μας και που θα είναι χρηματικές, (αν και τα οικονομικά μας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση), προβαίνουμε στην ενέργειά μας αυτή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την αντιμετώπιση του θέματος της μόνιμης έδρας του ιστορικού σωματείου μας.
Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΠΥΘΟΥΛΑΣ