Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΣΕ

ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ - ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ
Ισοπαλία 2-2 απέσπασε η ομάδα Νέων της Εύβοιας από την Αν. Αττική στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μικτών Ενώσεων. Οι Παίδες γνώρισαν την ήττα με 3-0 στο ίδιο γήπεδο (Δημοτικό Κουβαρά). Στον αγώνα των Νέων οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ που σημειώθηκαν στο 7' και στο 32'. Μείωσε ο Μπόζντα στο 44' και το 2-2 έκανε για την Εύβοια ο Σταματάκος στο 70'.
Αγωνίστηκαν οι: Μ. Τσιάβος, Π. Κουτσαυλής (36' Γ. Βλάχος), Σ. Νερούτσος (46' Δ. Παπσχόλης), Ι. Μάλλιαρης, Ν. Λάμπρου, Γ. Μπόζντα (66' Χ. Κωνστάντιος), Γ. Αγγελάτος, Ε. Τσούτης, Ν. Σταματάκος, Κ. Τούρλας, Α. Γκιόκας. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Α. Γεραντώνης, Μ. Πράσινος, Γ. Μπαρόλας, Β. Αναστασίου.

Η ομάδα των Παίδων έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Ταυταρίδη, Μιχελή και Κώστογλου. Το 1--0 για την Α. Αττική έγινε στο 28' και ακολούθησαν άλλα δυο γκολ στο Β' ημίχρονο. Αγωνίστηκαν με την Εύβοια οι: Ποδαράς, Νικολάου, Φραγγής (50' Φωτιάς), Ζωντός (73' Σπανός), Κοροβέσης, Αλευρίδης, Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Πάττας (46' Καμαριώτης), Κωνσταντάγκας και Κοτρόζος. Συμμετείχαν στην αποστολή και οι: Μαντάς, Σαατσάκης, Μπεληγιάννης, Μπαστούλης.