Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


       Στα πλαίσια της πρόληψης και προαγωγής  υγείας των Δημοτών μας, ως Υπεύθυνη Τομέα Υγείας του Δήμου μας, διοργανώθηκε ενημερωτική ομιλία με θέμα: η νέα γρίπη Η1Ν1 την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Νέας Αρτάκης.
       Ομιλητής  του θέματος ήταν ο κ. Στέφανος Κομπορόζος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ψαχνών. Η επιστημονική και κοινωνική δράση του είναι γνωστή στην τοπική μας κοινωνία και τον ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στην πρόσκληση μας.
       Για το συγκεκριμένο θέμα απαντήθηκαν πολλά  ερωτήματα όπως εάν και πόσο επικίνδυνη είναι η νέα γρίπη Η1Ν1, αν θα πρέπει ο κόσμος να εμβολιασθεί με το εμβόλιο, το οποίο είναι ο μοναδικός τρόπος θωράκισης της υγείας μας, ποιες κατηγορίες θα πρέπει να εμβολιασθούν καθώς και τον προβληματισμό της επιστημονικής κοινότητας που έχει προκαλέσει σύγχυση στον πληθυσμό.
       Στην  ομιλία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Αρτάκης, Αναστάσιος Πρατσόλης, ο Αντινομάρχης υπεύθυνος Υγείας και Πρόνοιας  κ. Αδάμ Ιωάννης, ο πατέρας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκλεκτοί.

 

Υπεύθυνη Τομέα  Υγείας
Δημοτική Σύμβουλος  
Γιώτα Οκτωνιάτη