Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Στη Λιβαδειά ο Αμπουμπακάρι
Κρατούμενος στο Αμστερνταμ ο Αγκάλι του Λεβαδειακού
Κρατούμενος στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ βρίσκεται από τις 27 Δεκεμβρίου 2009 ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Βίκτορ Αγκάλι και δεν έχει γίνει ακόμα δυνατό να ελευθερωθεί παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του Λεβαδειακού.
Η περιπέτεια ξεκίνησε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όταν κατά την επιστροφή του από την πατρίδα του και τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων, οι ολλανδικές αρχές αμφισβήτησαν τη γνησιότητα των ταξιδιωτικών εγγράφων του.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός κινητοποιήθηκε αμέσως και με ..........

διαβήματα στο Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα. Πραγματικά, υπήρξε άμεση επέμβαση των Προξενικών Αρχών της Ελλάδας στην Ολλανδία που όμως δεν είχε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής διότι οι ολλανδικές Αρχές επικαλούμενες τις αργίες των ημερών, δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια για την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συνεχίζει τις ενέργειες προκειμένου να πάρει τέλος η απίστευτη ταλαιπωρία του Αγκάλι και εκφράζει την απορία της «πώς είναι δυνατόν, το 2010, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μην έχει εμπεδώσει ότι οι αποικιοκρατικές αντιλήψεις έχουν εδώ και πολλά χρόνια απορριφθεί από το σύνολο του πολιτισμένου κόσμου».

Στη Λιβαδειά ο Αμπουμπακάρι
Στη Λιβαδειά βρίσκεται από το Σάββατο ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να εγκατασταθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Βοιωτίας.
Μετά από τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του Λεβαδειακού, του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιριστή, ο Αμπουμπακάρι, θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρόεδρο, Γιάννη Κομπότη και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιό.