Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις
Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης Κόκκαλη από τον Ολυμπιακό, αναφέρουν επισήμως από την ΠΑΕ
Λίγο μετά τις 14.30 ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης με συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ, από όπου αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Από τον σύλλογο ξεκαθαρίστηκε επισήμως ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ από την προεδρία της ομάδας, γεγονός που έβαλε τέλος στην φημολογία που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι ο Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τους οποίους συζήτησαν για οικονομικά και διοικητικά ζητήματα.
Οι φήμες ήθελαν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να ετοιμάζεται να παραιτηθεί, όντας ...........

ενοχλημένος από τις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Η αποχώρησή του τη δεδομένη χρονική στιγμή φάνταζε απίθανη καθώς ο Κόκκαλης έχει αποδείξει ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του να τα παρατάει την στιγμή που υπάρχει κρίση.
Άλλωστε, όπως μετέφεραν και οι συνεργάτες του μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον ΠΑΟΚ, «ο Κόκκαλης θα αποχωρήσει μόνο ως πρωταθλητής από τον Ολυμπιακό».
Το πιο πιθανό είναι να προχωρήσει σε αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας. Τόσο στο διοικητικό όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ήδη τα ονόματα των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Βασίλη Γκαγκάτση ακούγονται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες μέρες.
Πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κοπή της πίτας της ΠΑΕ την Παρασκευή όπου ο Κόκκαλης θα δώσει το παρών, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα προβεί σε δηλώσεις και θα αποκαλύψει τα σχέδιά του.