Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ   

Ο νομοθέτης προέβλεψε οι παραβάσεις να τιμωρούνται ανεξάρτητα με το αν  έχουν διαπραχθεί  από πρόθεση ή αμέλεια άρθρο 4 του Κ.Α.Π για να προλάβει την διαπλοκή.
Οι παράγοντες που επικαλούνται το "ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ" όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με την τιμωρία γιατί είναι ανοργάνωτοι , είναι οι ίδιοι που όταν υποβάλλουν ενστάσεις κατά άλλου Σωματείου λένε «ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ»
Οι σωστοί παράγοντες οφείλουν να ερευνούν την νομιμότητα του αντιπάλου να υποβάλλουν ενστάσεις όταν διαπιστώνουν παραβάσεις των κανονισμών και να  δέχονται τις ποινές που προβλέπονται όταν κάνουν λάθη.
Η ΕΠΣΕ δεν πρέπει να λειτουργεί με την ίδια λογική δηλαδή ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα γιατίέτσι δεν θα ήταν ανάγκη να υπάρχει.
Πρέπει πλέον να αποφασίσει να εφαρμόζει τον ΚΑΠ και να μην ..............
καταντά τους παράγοντες ζητιάνους να παρακαλάνε να τους βοηθήσει για να μην χάσουν αγώνα στα χαρτιά όπως λέγεται , γιατί εκεί πλέον αρχίζει η διαπλοκή.
Και ένα παράδειγμα για να το καταλάβουν όλοι τι εννοώ.
Αγωνίζεται η ομάδα μου την Κυριακή με την ίδια ακριβώς σύνθεση που αγωνίσθηκε και την προηγούμενη Κυριακή αλλά κάπου ξέχασα την κατάσταση υγείας και δεν την έχω να την δείξω στον διαιτητή.
Πάνω στον πανικό μου σκέφτομαι και του υποβάλλω το Φ.Α. της προηγούμενης Κυριακής όπου αναφέρονται τα ίδια ονόματα  ποδοσφαιριστών και όπου υπάρχει η ένδειξη ότι τα δελτία είναι καλώς θεωρημένα βάση κατάστασης υγείας που είχε τότε υποβληθεί και έχει ισχύ ένα (1) χρόνο. 
Ο διαιτητής κύριοι δεν πρόκειται να κανει τον αγώνα και τον χάνω στα χαρτιά ακόμη και αν ο γιατρός που έχω στο γήπεδο βεβαιώσει για την υγεία τους.
Οι αμελείς λοιπόν παράγοντες να δέχονται και τις συνέπειες και όχι να κατηγορούν τους επιμελείς.
Αυτά γιατί διάβασα σχόλιο της ομάδας του ΛΗΛΑ και θυμήθηκα πως πέρσυ και στην ομάδα μου η ΕΠΣΕ στέρησε την επιβράβευση σε ένσταση που είχε υποβάλει κατά τουΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ και δικαίωσε τον παραβάτη ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.
Μήπως πρέπει όλοι να γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τον ΚΑΠ για να κερδίζουμε και ύστερα να λέμε "ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ"????