Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ
ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ (ΕΡΕΤΡΙΑΣ)
ΕΠΑΙΞΕ 78'

Η Εθνική Νέων (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1992) επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Σερβίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημ.Στ. Πολυκάστρου.
Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο καθώς προηγήθηκαν με τον Ράκιτς στο 40΄, όμως η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στο δεύτερο και κατάφερε με τα γκολ των ......
Βέλλιου (56΄), Ποτουρίδη (59΄) να πάρει τη νίκη.

«Βρισκόμαστε με τους παίκτες για πρώτη φορά μαζί εκτός από τέσσερις-πέντε, οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα που προκρίθηκε στην elite round. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε σημαντικές δυσκολίες και φάνηκε η ανομοιογένεια, ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, φτάσαμε στην ανατροπή και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Γενικά ήταν μια καλή προσπάθεια και έμεινα ικανοποιημένος», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη.
ΕΛΛΑΔΑ: Μπαταβάνης, Κασσέρης (58΄ Καραντασιάδης), Αγτζίδης, Πετρόπουλος, Ποτουρίδης, Παπανίκου (46΄ Λαγός), Καθάριος (66΄ Σταμόγιαννος), Χαλκιάς (74΄ Καπνόπουλος), Βέλλιος (78΄ Σάρρος), Σταματάκος (78΄ Μωϋσιάδης), Σιατραβάνης (69΄ Φορτούνης)
ΣΕΡΒΙΑ: Πάσοβιτς, Μάρκοβιτς (70΄ Μιγιαντίνοφ), Σιμούνοβιτς, Μισένοβιτς (50΄ Ακσεντιόνοβιτς), Σπάσιτς (65΄ Νίκολιτς), Νάστασιτς, Λούκοβιτς, Ραντίνοβιτς (65΄ Ρούντιτς), Ράκιτς (50΄ Μίγιαν), Πολενάνοβιτς (70΄ Σόβισιτς), Παύλοβιτς (80΄ Πάριτς)