Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ


Τραυματίες Αραμπατζής, Μαντούκα, Αλβες
Προβλήματα στην ΑΕΚ 
εν όψει του αγώνα με τη Ξάνθη
Αρκετά προβλήματα αποκόμισαν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, το προσεχές Σάββατο, είναι οι Αραμπατζής, Μαντούκα, Ζεράλντο Αλβες που είναι τραυματίες, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Σάνελ Γιάχιτς που συμπλήρωσε κάρτες.
Ο Αραμπατζής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο χέρι, ενώ σε μαγνητική στον δεξί γλουτιαίο θα υποβληθεί και ο Γκουστάβο Μαντούκα με την.........
κατάσταση των δύο παικτών να επανεκτιμάται την Τρίτη.
Ο Ζεράλντο Αλβες ήταν καλύτερα και ο τραυματισμός του στην ποδοκνημική δεν εμπνέει ανησυχία, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι παρών στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας του. Όσο για τον Γιάχιτς, η κάρτα που αντίκρισε απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν η 10η και θα του στοιχίσει τη συμμετοχή σε δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη θα είναι απέναντι στην Ξάνθη για την 21η αγωνιστική και η επόμενη απέναντι στον Εργοτέλη για την 24ης. Αμφότερες οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Στα της προπόνησης, οι έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στους Θρακομακεδόνες, ακολουθώντας τρέξιμο στο γήπεδο, ασκήσεις τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ταχτσίδη, ο παίκτης θα μεταφερθεί μέσα στην ημέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας.