Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010


Αναμένεται βαριά τιμωρία...
Ο ΠΣΑΚ κάλεσε σε απολογία τον Πασχάλη 
για τον τραυματισμό του Φ.Βασιλόπουλου
Θέση στον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο γκαρντ της Δάφνης Φώτης Βασιλόπουλος από τον συνάδελφό του Κώστα Πασχάλη που αγωνίζεται στον ΑΓΟ Ρεθύμνου πήρε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Με διπλή ανακοίνωση ο ΠΣΑΚ τόνισε ότι θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για την τιμωρία του Κώστα Πασχάλη, τον οποίο κάλεσε σε απολογία την ερχόμενη Παρασκευή.
Στην πρώτη κατά σειρά ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ αναφέρει: «Τα κρούσματα βίας από μέλη του συνδέσμου μας αποτελούν σπάνιο φαινόμενο. Παρ' όλα αυτά, όταν.........

εμφανίζονται, ο ΠΣΑΚ είναι αποφασισμένος να τα αντιμετωπίζει άμεσα και να προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες έστω και αν αυτό σημαίνει τιμωρία των ίδιων των μελών του.
Στα θέματα βίας από όπου και αν προέρχονται δεν κάνουμε εκπτώσεις, ως εκ τούτου ο σύνδεσμός μας κινεί άμεσα τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του για την τιμωρία του αθλητή-μέλους μας Κώστα Πασχάλη, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον συνάδελφό του Φώτη Βασιλόπουλο στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ Δάφνης - ΑΓΟ Ρεθύμνου».
Η κλήση σε απολογία
«Κατόπιν πολλών ερωτημάτων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών διευκρινίζει πως, σύμφωνα με το καταστατικό του και συγκεκριμένα το άρθρο 25 (παρ. γ',δ') που αφορά τις πειθαρχικές κυρώσεις, ο αθλητής - μέλος του Κωνσταντίνος Πασχάλης θα απολογηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.
Ο ΠΣΑΚ καθιστά σαφές πως για οποιαδήποτε επιβολή ποινής απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη κλήση του μέλους του σε απολογία κατά την οποία φέρνει οτιδήποτε μέσον έχει για την υπεράσπισή του».