Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

«Κάτι θα ξέρει ο Βγενόπουλος»


«Έχω δύο νταλίκες τίτλους» 
είπε ο Αντωνιάδης για τη μη βράβευσή του
 «Για να το είπε, κάτι θα ήξερε ο Βγενόπουλος», ήταν η προσέγγιση του Αντώνη Αντωνιάδη στο θέμα που είχε προκύψει στον Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναφορικά με τη δήλωση του «Mr.MIG» ότι «κάποιοι παράγοντες δεν ήθελαν να κερδίσει σήμερα η ομάδα».
Ο «Ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99.5», δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, στη σχετική ερώτηση που του έγινε και περιορίστηκε στην ατάκα: «Mπορεί και να έχει δίκιο. Για να το είπε, κάτι θα ήξερε. Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω κάτι επί τούτου». Παράλληλα, απέφυγε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον 17χρονο καμερουνέζο επιθετικό του Πανθρακικού, Στιβ Μπέλεκ: «Δεν ξέρω κάτι. Αυτά τα .......
θέματα αφορούν τον προπονητή. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση του τίτλου, που είναι και ο μεγάλος στόχος της διοίκησης», είπε και κατέληξε χαριτολογώντας για τον ποδοσφαιριστή: «Ας ελπίσουμε ότι όντως είναι 17 χρονών». Παράλληλα, τόνισε την σιγουριά που βγάζει στους συμπαίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο βράβευσε για το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα, ενώ όταν η κουβέντα πήγε στους επιθετικούς που τον διαδέχθηκαν στον Παναθηναϊκό... έβγαλε το καπέλο στον Κριστόφ Βαζέχα. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν βραβεύτηκε στην εκδήλωση της Σούπερ Λίγκας και του ΣΚΑΪ για τα 50 χρόνια Α' Εθνικής.
«Θα μπορούσε η ψηφοφορία να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Με στενοχωρεί που δεν πήρα ένα βραβείο, αλλά παράλληλα δεν με ενοχλεί διότι έχω δύο νταλίκες τίτλους. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κέρδισα 5 φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ τη δεκαετία του '70 και το 1972 ήμουν δεύτερος στην Ευρώπη. Εχει ξαναβγεί τέτοιος έλληνας σκόρερ;».