Τρίτη 16 Μαρτίου 2010


Διάψευση για αλλαγή τεχνικής ηγεσίας
Ο Ολυμπιακός στο Μπορντό 
αναζητώντας το «θαύμα»,
 αλλά όχι και... νέο προπονητή
Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και φουντώνουν οι φήμες περί αντικατάστασης του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από τον Αλέξη Αλεξανδρή ή τον Νίκο Αλέφαντο, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, διαψεύδουν κάθε τέτοιο σενάριο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Μπάντοβιτς θα παραμείνει προπονητής της ομάδας του Πειραιά μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ως εκ τούτου, δεν επίκειται κάποια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο 40χρονος Σέρβος θα είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί τις τύχες των νταμπλούχων Ελλάδας, τόσο .........
απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, όσο και στις τρεις επόμενες αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.
Η διάψευση ήρθε μάλιστα από... αέρος και συγκεκριμένα τη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού πετούσε για το Μπορντό, όπου την Τετάρτη (21:45) αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα με στόχο την ανατροπή της ήττας με 1-0 στο Φάληρο για τους «16» του Champions League.
O μοναδικός από την αποστολή των «ερυθρόλευκων», που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση ήταν ο Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος θυμήθηκε τα «διπλά» σε Βρέμη και Ρώμη, πριν από δύο χρόνια.
«Έχουμε το πνεύμα του νικητή, αλλά πρέπει να το βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο, όπως πριν από δύο χρόνια. Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος πήγαμε καλά, ως απόδοση, αλλά είχαμε την ατυχία οι αντίπαλοι τερματοφύλακες να κάνουν εκπληκτικές εμφανίσεις και να μας σταματήσουν.
»Ημασταν λίγο άτυχοι σε αυτό. Εχουμε πληγές και θα κοιτάξουμε να τις επουλώνουμε παιχνίδι με παιχνίδια. Πάμε στην Γαλλία για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Στην αποστολή, η οποία αναχώρησε στις 18:00 για τη Γαλλία συμπεριλαμβάνονται οι: Παναγόπουλος, Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.