Τρίτη 16 Μαρτίου 2010


Προπυλακισμός και... τιμωρίες
Επίθεση στον βοηθό διαιτητή 
Λεωνίδα Βασιλειάδη, 
εκτός πινάκων ο Ηλίας Σπάθας
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο Λεωνίδας Βασιλειάδης, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο βοηθός διαιτητής που δεν μέτρησε δύο τέρματα (ένα για κάθε ομάδα) στην αναμέτρηση Λεβαδειακός - Ξάνθη, προπυλακίστηκε και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων! Τιμωρήθηκε, ωστόσο, από τη Σούπερ Λιγκ, τόσο ο ίδιος όσο και..........
ο Ηλίας Σπάθας, για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ. O διεθνής βοηθός διαιτητής, δέχτηκε επίθεση από φουσκωτούς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τη στιγμή που ετοιμάζονταν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη! Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του στα χέρια. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Αττικάρχης Ραχωβίτσας ενώ ο Βασιλειάδης υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Εκτός πινάκων ο Σπάθας
Στο μεταξύ, εκτός πινάκων της Σούπερ Λιγκ για τις επόμενες αγωνιστικές θα μείνουν οι Ηλίας Σπάθας και Λεωνίδας Βασιλειάδης, για την απόδοσή τους στους αγώνες της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο πρώτος που σφύριξε το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του «Δικεφάλου» του Βορρά, αναφορικά με τον πειθαρχικό του έλεγχο, κυρίως σε περιπτώσεις σκληρών μαρκαρισμάτων των κίτρινων. Οσον αφορά στον επόπτη Βασιλειάδη, δεν κατοχύρωσε (λανθασμένα) δύο τέρματα (ένα για κάθε ομάδα), στο ντέρμπι παραμονής μεταξύ Λεβαδειακού και Ξάνθης, στο παιχνίδι της Βοιωτίας.