Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Και μήνυση για τα επεισόδια

Ετοιμάζει πρόταση μομφής
 κατά Πατέρα ο Κόκκαλης

Μετωπική επίθεση ετοιμάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον «αιώνιο» αντίπαλο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης θα ζητήσει έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, για να κάνει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της και......
προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα.
Αιτιολογικό θα είναι ότι ο τελευταίος δεν υλοποίησε τις εξαγγελίες που έκανε όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του τον περασμένο Δεκέμβριο.
Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να δώσουν συνέχεια στα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.
Για το λόγο αυτό θα καταθέσουν την Παρασκευή μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος τα όσα έγιναν και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους ήταν υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει επίσης της διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο παρέστησαν στο ΟΑΚΑ δύο και όχι τρεις εισαγγελείς, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί, αλλά και γιατί κανείς εκ των δύο αυτών εισαγγελέων δεν ήταν παρών τη στιγμή που έφτανε η αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο, οπότε και έγιναν τα πλέον σοβαρά επεισόδια.