Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση για τη διαιτησία


«Ήθελε ο Σπάθας να χαρεί» 
υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ 
 «Ήμασταν καλύτεροι» απαντά ο Αρης
Για υπερβάλλοντα ζήλο προκειμένου να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Αρη κατηγορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον διαιτησή της συνάντησης, Σπάθα. «Ήθελε ο Σπάθας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε για πάνω από ενάμιση λεπτό!» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής.
Αναλυτικά το κείμενο:
«Καμία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από την εικόνα του ίδιου του διαιτητή που με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθεί να διαμορφώσει το ..........
αποτέλεσμα ενός από τα κρισιμότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήθελε ο Σπάθας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε για πάνω από ενάμιση λεπτό!
» Καθάρισε, λοιπόν, το τοπίο. Από τον 'ενοχλητικό' ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο ενός παιδιού. Πιόνι στα σχέδια άλλων έγινε και ο αντίπαλος, ο οποίος αν ποτέ βρεθεί σε θέση να διεκδικεί πρωταθλήματα ίσως βρεθεί και σε αντίστοιχη θέση. Μόνοι μας εναντίον όλων θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τους φιλάθλους έτσι, αφού δεν μας αφήνετε να το κάνουμε με τίτλους.
» Ένοχοι είναι όλοι όσοι αφήνουν τύπους σαν τον Σπάθα να συνεχίζουν την παράδοση. Και θύματα όλοι όσοι είδαν στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ την ελπίδα για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν μόνο δικοί μας φίλαθλοι αυτοί... » ΥΓ. Δυστυχώς για σας, στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ και ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο».

Απάντηση Κόντη στον ΠΑΟΚ
Αμεση ήταν η απάντηση του Αρη στην ανακοίνωση του «Δικεφάλου». Ο εκτελεστικός διευθυντής της «κίτρινης» ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης με τηλεφωνική παρέμβαση στην Αθλητική Κυριακή, κατά την διάρκεια της ανάλυσης των επίμαχων φάσεων του ματς πέρασε στην αντεπίθεση.
«Δεν θα σταθώ στη συγκεκριμένη φάση (σ.σ. αποβολή Σνάουτσνερ) παρόλο που με έχουν ενημερώσει πως είναι καθαρή η κάρτα. Απλά θέλω να ειπωθεί πως ο Άρης έπαιξε σήμερα (σ.σ.: Κυριακή) πολύ καλό ποδόσφαιρο.
» Έχουμε μάθει δυστυχώς να διαμαρτυρόμαστε και να μένουμε στις επίμαχες φάσεις παραγνωρίζοντας, όμως, την εικόνα της ομάδας μας που ήταν πολύ καλή, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
» Έχουμε κι εμείς διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν για κάποιες φάσεις, αλλά δεν θυμάμαι να αναλύονται με τον ίδιο τρόπο» ανέφερε με έντονο ύφος ο Γιάννης Κόντης.