Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τα έβαλαν με την τύχη τους.


«Μας έλειπε το γκολ» είπε ο Νιόπλιας,
 «αξίζαμε τη νίκη» παρατήρησε ο «Σάλπι»
 «Αξίζαμε τη νίκη. Ούτε καν την ισοπαλία» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος στάθηκε στον παράγοντα τύχη, ο οποίος έλειψε από τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Δείξαμε πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό ......
που μετράει είναι τα γκολ και εμείς δεν πετύχαμε. Δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε τίποτα.
»Αυτό που μας έλλειπε περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι ήταν η τύχη. Δυστυχώς δεν την είχαμε και μας στοίχισε» τόνισε ο έλληνας επιθετικός.
Από την πλευρά του στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Νίκος Νιόπλιας τόνισε:
«Έχω την εντύπωση ότι για 60 λεπτά και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Θα μπορούσμε να πετύχουμε ένα γκολ και να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Γιατί θα γινόταν διαφορετικό ματς, όπως και έγινε μετά το γκολ του Ολυμπιακού. Είναι λογικό να ανοίξει το παιχνίδι.
»Μετά θελήσαμε να ισοφαρίσουμε και ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους. Έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο βάση της απόδοσής μας.
»Μας έλειπε μόνο το γκολ. Δημιουργήσαμε ικανοποιητικό αριθμό ευκαιριών. Το θέμα είναι όταν δεν δημιουργείς. Εδώ που φτάσαμε, όπως, μήπως είναι καλύτερο να κάνουμε μια ευκαιρία και να νικάμε;
»Από το 80' και μετά ρισκάραμε γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε μια αλλαγή με τον Σεϊταρίδη που ήταν πολύ καλός αλλά δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω.
»Προτιμώ να κερδίζουμε στην επαρχεία, γιατί εκεί κρίνονται τα πρωταθλήματα και όχι στα ντέρμπι.
» Δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Πρέπει να νικήσουμε ακόμα σε δυο ματς και να πάρουμε το πρωτάθλημα».