Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Η επόμενη ημέρα...


Καταγγελία στην Σούπερ Λίγκα 
από τον Ολυμπιακό
 και εκνευρισμός με Καραγκούνη
Επιστολή καταγγελία στην Σούπερ Λίγκα, για όσα συνέβησαν σε βάρος της αποστολής της ομάδας στο ΟΑΚΑ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έστειλε η διοίκηση του Ολυμπιακού.
Στο λιμάνι έχουν εκνευριστεί με τη στάση της Αστυνομίας, η οποία -όπως ισχυρίζονται στον Ολυμπιακό- έδειξε τις διαθέσεις της, όταν συμφώνησε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην τοποθετηθεί φυσούνα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εισέλθουν και να ........
εξέλθουν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Της καταλογίζουν δε ευθύνες για το γεγονός ότι είχαν μείνει απροστάτευτα τα εξωτερικά διαζώματα περιμετρικά του γηπέδου, με αποτέλεσμα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού να υποδεχτούν την αποστολή με καπνογόνα και... κάγκελα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκληθεί πυρκαγιά στο πούλμαν της ομάδας, η οποία σβήστηκε έγκαιρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Φυσικά, όλα αυτά ωχριούν μπροστά στον ακρωτηριασμό της κοπελιάς της ομάδας ασφαλείας του γηπέδου, η οποία έχασε δύο δάχτυλα, όταν κροτίδα έσκασε στο χέρι της.
Επίσης, για το γεγονός ότι κατά την αποχώρηση των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στις εξέδρες, ώστε να εμποδίσει τη βροχή αντικειμένων που έπεφτε προς το μέρος των θριαμβευτών. Και ο Γιώργος Καραγκούνης, όμως, είχε την... τιμητική του στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με αφορμή το επεισόδιο που είχε με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Από εκει και πέρα, στον Ολυμπιακό βλέπουν την επόμενη ημέρα που έχει να κάνει με τους τραυματίες (Μέλμπεργκ, Ντουντού) και με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρέσκα, οι οποίοι συμπλήρωσαν 7 κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσουν στα 2 από τα 3 παιχνίδια που απομένουν.
Πάντως, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τρίτη (23/3), όπου αναμένονται σημαντικές εξαγγελίες από την διοίκηση.