Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Εθνική Παίδων


Δηλώσεις Βόκολου-Παχατουρίδη  
Μετά τη λήξη του αγώνα με την Αυστρία, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λεωνίδας Βόκολος και Θοδωρής Παχατουρίδης έκαναν δηλώσεις.
Λεωνίδας Βόκολος:
«Μέσα στο γήπεδο σήμερα υπήρχε μόνο μία ομάδα. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τους Αυστριακούς. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί στην τελική προσπάθεια. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, φτάσαμε ......

πολλές φορές κοντά στη νίκη. Σίγουρα το αποτέλεσμα μάς αδικεί. Οπως εξελίχθηκε το ματς φάνηκε η ψυχή και η θέληση των παιδιών, που δεν τα παράτησαν σε καμία στιγμή του αγώνα. Κατάφεραν στο τέλος να πάρουν την ισοπαλία και γι΄ αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε τόσο πολύ με την παρουσία του και τους καλώ να μας στηρίξουν ξανά, στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Φινλανδία».
Θοδωρής Παχατουρίδης:
«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι 100% άδικο, καθώς θα έπρεπε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα παιδιά γιατί κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το σθένος που έδειξαν και κατάφεραν την ισοπαλία».