Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 Επέκταση  ΕΚΑΒ 
στη Βόρεια Εύβοια.
Την ικανοποίησή  του εξέφρασε ο βουλευτής  Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου για την ευόδωση των μακρών προσπαθειών , προκειμένου να επεκταθεί η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Β. Εύβοια, που δίνει λύση στα προβλήματα της έγκαιρης και άρτιας διακομιδής σοβαρών περιστατικών.
Γνωρίζοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος  ο  Σίμος Κεδίκογλου είχε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή της εκλογής του ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να καλυφθεί ολόκληρος ο Νομός από το δίκτυο των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής φροντίδας και της .........
κάλυψης των ελλείψεων των υποδομών περίθαλψης.
Τα  γραφειοκρατικά προβλήματα και οι χρονοβόρες διαδικασίες (οι προσλήψεις μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ απαίτησαν σχεδόν δύο χρόνια) καθυστέρησαν την επέκταση , όμως την τελευταία εβδομάδα το παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Ιστιαία αποτελεί πραγματικότητα , λειτουργώντας με έξι άτομα και δύο ασθενοφόρα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «μαζί με την έναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση του Κ.Υ Ιστιαίας σε μικρό Νοσοκομείο οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας μπορούν να αισθάνονται , ότι δεν είναι πλέον πολίτες Β’ Κατηγορίας στον τομέα της περίθαλψης και της παροχής υπηρεσιών υγείας».