Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά


Για... σφαγή των αμνών 
κάνει λόγο η Ξάνθη 
σε ανακοίνωση κατά των διαιτητών
Για μια ακόμη φορά, η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας - όπως συνηθίζει άλλωστε -, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, που βρήκε νικητή τον Λεβαδειακό με 2-1 στις καθυστερήσεις. Αποδέκτης της ανακοίνωσης είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σοφοκλής Πιλάβιος, με τους ακρίτες να στέκονται στο καθαρό γκολ του Μπούγκα, στην αποβολή του Πόι και σε μία φάση, στην οποία ο Τσινιάρης δεν......
άφησε το πλεονέκτημα και ενώ η Ξάνθη έβγαινε σε αντεπίθεση.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»
Ένα καθαρό γκολ που δεν μέτρησε, που απόρησε και ο ίδιος ο επόπτης, με το οφ σάιντ που έδωσε.
Μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Poy, πεσμένος στο έδαφος, με το χέρι να προφυλάσσει το πρόσωπο και ένα ρεσιτάλ από τον κο Τσινιάρη.
Κερδίζει ο παίκτης Σουάνης την μπάλα και φεύγει μόνος προς το αντίπαλο τέρμα και γυρνάει την φάση πίσω δίνοντας φάουλ υπέρ της SKODA ΞΑΝΘΗ.
Αψογη επιλογή του διαιτητικού τρίου.
Πρόεδρε, ήταν όντως άψογες και αμερόληπτες οι επιλογές που έκανες.
Και επειδή, Πρόεδρε είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις σε ποιον απευθυνόμαστε γιατί στην Ελλάδα που ζούμε όποια πέτρα και να πετάξεις ή σκύλο θα χτυπήσεις ή Πρόεδρο (είναι τόσοι πολλοί οι Πρόεδροι), για σένα το λέμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, κύριε Πιλάβιε.
Κύριε Πρόεδρε θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν στην ομάδα μας και ελπίζουμε οι προσωπικές σας επιλογές να είναι καλύτερες».