Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

«Όσο υπάρχει ελπίδα»


«Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος» 
δήλωσε ο ικανοποιημένος Μπάντοβιτς
Απόλυτα ικανοποιημένος, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παραδέχτηκε πως o Παναθηναϊκός πίεσε πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά κατάφερε να αντέξει και να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα από μία δύσκολη έδρα.
«Είχαμε δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς. Χάσαμε πολλούς παίκτες λόγω τραυματισμών και ήταν δύσκολο για την ομάδα να ακολουθήσει» τόνισε για το γεγονός ότι ο........
Ολυμπιακός έμεινε πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον ίδιο: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, η δεύτερη φορά που ήρθα ήταν πιο δύσκολη, αλλά δεν ακούω αυτά που λέγονται και γράφονται, κάνω αυτά που πιστεύω και όσο είμαι καλά με τους παίκτες και μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».
Για το αν έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα: «Όσο υπάρχει ελπίδα θα παλεύουμε. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τα παρατάει. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει».
Για την απόδοση του Γιάννη Παπαδόπουλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους παίκτες, όλοι κρίνονται από το σύνολο παιχνιδιών και όχι από έναν αγώνα. Για την απόδοση του καθενός θα μιλήσουμε προσωπικά».
Στολτίδης:
«Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή»
Ο Ακης Στολτίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, κράτησε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την υπόθεση του τίτλου, ωστόσο τόνισε ότι μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή.
«Ηταν μία σημαντική νίκη. Ξέρετε όλοι ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε, όμως είναι δύσκολο για τον τίτλο, παρά τη νίκη μας, ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα.
»Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να κάνουμε μόνο νίκες και ότι βγει. Αποδείξαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει την ψυχή του πρωταθλητή και το δείχνει κάθε φορά».
*Ο Ολοφ Μέλμπεργκ έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη.