Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΠΑΟ


Ξανά στην Παιανία ο Πατέρας
ΠΑΟ... ξανά για κορυφή 
με Ρουκάβινα αντί του Νίνη
Με τον συνηθισμένο τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο τ(16:45). Ο Νικόλας Πατέρας έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Νίνης.
Πιστός στις συνήθειές του έμεινε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όπως κάνει πριν από κάθε παιχνίδι, έτσι κι αυτή τη φορά βρέθηκε στη τελευταία προπόνηση της ομάδας, είχε.....
μικρής διάρκειας τετ-α-τετ με τον Νίκο Νιόπλια και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Σε ότι αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ο έλληνας διεθνής δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και, όπως αναμενόταν, αποκλείστηκε από την αποστολή. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Αντε Ρουκάβινα, που θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα, ο Νιόπλιας δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την 11άδα και οποιεσδήποτε εκτιμήσεις γίνονται με βάση όσα έδειξε τις προηγούμενες μέρες. Σύμφωνα με αυτά, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαρίνο, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο να αποτελούν τους τέσσερις της άμυνας. Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Ρουκάβινα. Ο Σισέ θα είναι στην κορυφή, ο Λέτο, που ξεπέρασε την ίωση αριστερά και ο Σαλπιγγίδης δεξιά. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Σιμάο, Πετρόπουλος, Κατσουράνης και Κλέιτον, ενώ εκτός έμειναν πλην των Νίνη, Βύντρα, Γκάμπριελ και οι Μαχλελής, Καρνέζης και Σεϊταρίδης. Στα της προπόνησης, ο Νίνης προπονήθηκε ατομικά, ο Βύντρα έκανε αποθεραπεία ενώ ο Γκάμπριελ μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.