Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Χαλκίδα, 25 Απριλίου 2010
Ανίκανοι και Επικίνδυνοι!
Καίγεται ο Χ. Υ. Τ. Α.
Από το απόγευμα του Σαββάτου 24 Απριλίου - και για πόσο ακόμα κανείς δεν ξέρει -, φλέγεται ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Χαλκίδα!!!
Η Δημοτική Αρχή του κ. Ζεμπίλη αν και είχε ενημερωθεί εγγράφως από τις 6-4-2010 από υπηρεσιακούς παράγοντες, για τον πιθανότατο κίνδυνο ανάφλεξης, δεν προέβη σε καμία ενέργεια έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταστρεπτική φωτιά και το «περιβαλλοντικό έγκλημα» εις βάρος της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας!
Είναι ενδεικτικό στοιχείο της αμέλειας και της ανικανότητάς τους, η έλλειψη χώματος - που είναι αναγκαίο για το σκέπασμα των σκουπιδιών - από τον περασμένο Οκτώβρη!!!
Το γεγονός της έλλειψης χώματος και της .....
κακής λειτουργίας είχαν επισημάνει επανειλημμένως τόσο τα στελέχη όσο και οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ.
Η δημοτική αρχή αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειριστεί ένα έργο πνοής όπως ήταν ο νέος ΧΥΤΑ -που παραδόθηκε στην πόλη το 2006- και «κατάφερε» να το μετατρέψει μέσα σε 3,5 χρόνια σε χωματερή!!!
Η δημοτική αρχή του κ. Ζεμπίλη εκτός από ανίκανη αποδείχθηκε και επικίνδυνη!!!
Επικίνδυνη αφού η ανεξέλεγκτη καύση των σκουπιδιών προκαλεί σοβαρή ρύπανση του ατμοσφαιρικού αέρα, που αναπνέουν οι πολίτες της Χαλκίδας και των όμορων Δήμων !
Ανίκανοι και επικίνδυνοι αφού «κατάφεραν» να απαξιώσουν ένα σύγχρονο ΧΥΤΑ και να θέσουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία ! ! !
Ανίκανοι και επικίνδυνοι τόσο για τους κατοίκους της Χαλκίδας, της Χαραυγής,
της Έξω Παναγίτσας, της Αρτάκης όσο και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής!
Ανίκανοι και επικίνδυνοι αφού η θητεία τους όχι μόνο δεν πρόσθεσε αλλά «αφαίρεσε και συνεχίζει να αφαιρεί» από την πόλη μας!
Για την Παράταξη
Ο επικεφαλής
Αναγνωστάκης Δημήτρης