Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ 13/4/2010
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
KICK BOXING ΑΠΟ ΤΟΝ Ο .Α .Χ.

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 11/4/2010 στο Κλειστό της Κανήθου το Πανελλήνιο Τουρνουά KICK BOXINGΝ που διοργάνωσε και φέτος ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας με την αρμόδια Ομοσπονδία.
Η όλη προετοιμασία και ο συντονισμός των αγώνων, την εποπτεία των οποίων είχε ο Αντιπρόεδρος του Ο .Α .Χ. κ. Θεόδωρο Γιαννούκο με την συμμετοχή του..........
 συλλόγου «ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» λειτούργησαν παράλληλα με την εμπειρία παρόμοιου βεληνεκούς εκδηλώσεων, αποφέροντας την αναμενόμενη επιτυχία αλλά και την προβολή της Πόλης μας στο Πανελλήνιο.
Ανάλογες, εξ άλλου ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου του Ο .Α .Χ. κ. Σταμάτη Γκάβαλη που χαρακτήρισε το όλο εγχείρημα σαν παράγοντα υποδομής του αθλητικού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού γίγνεσθαι και δεσμεύτηκε για την συμβολή του οργανισμού στην ευρύτερη διάδοση της αθλητικής εμπειρίας της Πόλης.
Στους αγώνες παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου και Κατερίνα Περλεπέ, ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Αθανάσιος Ζεμπίλης και εκπρόσωποι των φορέων της Πόλης.
Μεταξύ άλλων τίμησαν από την ομοσπονδία για την προσφορά τους στο άθλημα του KICK BOXING τον Δήμαρχος Χαλκίδας Αθ. Ζεμπίλης, τον Πρόεδρος και τον Αντιπρόεδρος του Ο .Α .Χ. κ.κ. Στ. Γκάβαλης και Θεόδ. Γιαννούκος ενώ τις 25 συνολικά συναντήσεις παρακολούθησαν πάνω από τρεις χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ