Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Καμία επαφή...


Θα ήταν ευχής έργο για τον Τραϊανό Δέλλα να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα aek365.gr.
Ωστόσο, ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με ανθρώπους της «Ενωσης».
Παράλληλα, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ομάδα έκανε πράγματα, προχώρησε μπροστά όταν....
 υπήρξε διοικητική ηρεμία».
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Θα είναι ευχής έργο για μένα να κλείσω την καριέρα μου την ΑΕΚ', δήλωσε αρχικά ο 34άχρονος αμυντικός, ο οποίος συνέχισε, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Ενωση.
«Υπάρχει ένας γενικότερος εκνευρισμός παντού. Πρέπει να συμβάλουν όλοι, από εσάς τους δημοσιογράφους μέχρι τον κόσμο, τη διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή για να έρθει και πάλι η ηρεμία. Για να γυρίσει ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα.
Για μένα θα είναι το ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει σχέδιο, ένα πλάνο, για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα, ηρεμία. Η ομάδα έκανε πράγματα, προχώρησε μπροστά όταν υπήρξε διοικητική ηρεμία.
Εχει πλέι οφ η ομάδα μπροστά της, δεν μου αρέσει να σχολιάζω πρόσωπα και πράγματα, μου αρέσει η ηρεμία και πρέπει να την επιδιώκουμε όλοι μας, να βοηθάμε, όχι να μιλάμε συνέχεια».