Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Μετά την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε ο Παπακώστας
στη Λάρισα για δύο χρόνια
Με τον Γιάννη Παπακώστα στο τιμόνι της τεχνικής της ηγεσίας θα πορευτεί για δύο ακόμη χρόνια η ΑΕΛ, όπως, άλλωστε αναμενόταν, μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στης Σούπερ Λίγκ. Η λαρισινή ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα την συμφωνία των δυο πλευρών το μεσημέρι της Τετάρτης με ανακοίνωση που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της...
«Με τη διασφάλιση της παραμονής της στη Super League, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 επισημοποιεί τη συμφωνία της – η οποία είχε επέλθει προφορικά προ εβδομάδων – με τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Παπακώστα, για την.....
 επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια.
Αμεσοι συνεργάτες στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα παραμένουν ο γυμναστής, Γιάννης Γκιόκας, και ο Διονύσης Κατραμάδος, υπεύθυνος για το σκάουτινγκ των αντιπάλων ομάδων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Παπακώστας: Τους ευχαριστώ όλους
Ο ίδιος ο Αθηναίος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς είδε ότι εκτιμήθηκε δεόντως το έργο του από την διοίκηση των βυσσινί και ιδιαιτέρως τον Κώστα Πηλαδάκη.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΕΛ και τον κ. Πηλαδάκη για την τιμή που μου έκαναν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για ακόμη δύο χρόνια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ για την προοπτική που μου έδωσαν να δουλέψω σε μία μεγάλη ομάδα», αρκέστηκε να δηλώσει ο Γιάννης Παπακώστας που παρέπεμψε για περισσότερα στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.