Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Σε ΟΑΚΑ και «Βικελίδης» ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία των πλέι-οφ

Όλα
για τη δεύτερη θέση


Αρχίζει σήμερα Τετάρτη η κούρσα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ περιλαμβάνει δύο αγώνες: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (16:45, ΣΚΑΪ) και Αρης - Ολυμπιακός (19:00, NOVA).
Ο Αρης θα φιλοξενήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό, με τις .....
δύο ομάδες να έχουν από μία πολύ σημαντική απουσία. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κάλβο που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τοροσίδη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα.
Επιπλέον οι «κίτρινοι» θα παίξουν χωρίς τον επίσης τραυματία Ναφτί, καθώς και τον τιμωρημένο Κάμπορα. Ο Αρης που μπαίνει στα πλέι οφ χωρίς βαθμό, χρειάζεται την νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παράλληλα, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με στόχο την νίκη που θα της δώσει την δυνατότητα να ξεπεράσει τον «δικέφαλλο του βορρά» στην βαθμολογία.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, θέλουν τους βαθμούς, έτσι ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά πρωτιάς και να βρεθούν στην κορυφή, εφόσον ηττηθεί ο Ολυμπιακός από τον Αρη.
Το πρόγραμμα και η ειδική βαθμολογία
Τετάρτη 28 Απριλίου
16:45 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ΣΚΑΪ
19:00 Αρης-Ολυμπιακός NOVA


Βαθμολογία
Ολυμπιακός 4
ΠΑΟΚ 3
ΑΕΚ 1
Αρης 0