Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Το ζήτημα ήταν να πάρουμε το νταμπλ, ξεκαθάρισε ο Πατέρας

«Και μετά έρχονται
τα διοικητικά»


Κάθε λόγο για να είναι ευτυχισμένος έχει ο Νικόλας Πατέρας μετά τη νίκη επί του Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Hellas Online και την κατάκτηση του νταμπλ, του όγδοου στην Ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος από την αρχή της σεζόν, στόχος που τελικά επετεύχθη.
«Από την αρχή, στόχος μας ήταν η κατάκτηση του νταμπλ. Τώρα πλέον είμαστε.....
 πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε» δήλωσε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», που αναφέρθηκε και στα διοικητικά του συλλόγου.
«Αυτά είναι θέματα που θα τα λύσουμε μεταξύ μας. Το ζήτημα ήταν η ομάδα να πάρει το νταμπλ» είπε ο Πατέρας.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε όνειρο της χρονιάς, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή.
«Αφού πήραμε το νταμπλ καταλαβαίνετε ότι όχι απλώς είναι πετυχημένη αυτή η χρονιά, αλλά είναι ένα όνειρο. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο και σε όσους βοήθησαν από οποιοδήποτε μετερίζι για να φθάσει ο Παναθηναϊκός στο νταμπλ. Μπράβο στο προπονητικό επιτελείο, στους παίκτες και στον κόσμο που βοηθάει την ομάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη» είπε.
Ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης υπογράμμισε:
«Μετά το πρωτάθλημα σας είχαμε πει ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες. Ήρθαν καθώς κατακτήσαμε και το Κύπελλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν, αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δύο πολύ μεγάλοι αντίπαλοι αγωνίστηκαν σήμερα. Παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Παναθηναϊκός».
Ο Αντώνης Αντωνιάδης από την πλευρά του τόνισε:
«Στην αρχή του παιχνιδιού ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Παναθνναϊκός επικράτησε κατά κράτος και έφθασε άξια στο Κύπελλο. Είναι άξιος νταμπλούχος» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Αντωνίου:
«Συγχαρητήρια σε όλο το κόσμο, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση. Ανταμείφθηκαν οι κόποι της διετίας. Στόχος μας η συνεχής βελτίωση της ομάδας και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».